Opgave

De kampweek is van maandag 23 juli t/m zaterdag 28 juli 2018.
Alle kinderen die in de kampweek 8 t/m 12 jaar zijn of 13 jaar maar wel in groep 8 zitten, mogen mee.
Meegaan kost 105,- voor het eerste kind 100,- voor het 2de, 95,- voor het 3de en 90 voor het vierde enz ;)
Opgeven kan op zaterdag 26 Mei 2018 door tussen 20:00 en 21:00 te bellen met de stichting (nummer volgt)
Bij opgave vragen we naar je naam, adres, geboortedatum, emailadres en t-shirt maat.
Vanaf zondag 27 mei is opgave via mail mogelijk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">zomerkamp mail
De inschrijving stopt14 Juli.
Wacht niet te lang, vol is vol! Er kunnen 54 deelnemers mee.
Mocht je nu al vragen hebben gebruik hiervoor ons mail-adres
         .

Contact

Voor meer informatie over Stichting Kinderkampen Havelte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..