Opgave

Alle kinderen die in de kampweek 8 t/m 12 jaar zijn of 13 jaar maar wel in groep 8 zitten, mogen mee.

Meegaan kost 110,- voor het eerste kind 105,- voor het 2de, 100,- voor het 3de en 95 voor het vierde enz ;)

Datum opgave: 11 juni 2022 om 20.00uur.

Telefoonnummer voor opgave: 0629444078

LET OP: De opgave is pas definitief als je bevestiging hebt. Telefonisch moet je iemand aan de lijn hebben. Voicemail berichten en berichtjes worden niet als aanmelding toegestaan.

Als er via de mail is opgegeven, dan is de opgave compleet bij een bevestigingsmail vanuit het leidingteam.

Bij opgave vragen we naar je naam, adres, geboortedatum en emailadres.

Wacht niet te lang, vol is vol!

Mocht je nu al vragen hebben, gebruik hiervoor ons mail-adres.

Contact

Voor meer informatie over Stichting Kinderkampen Havelte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons

Planning a weekend birthday trip? Get all the details and tips on how to plan one from www.drugstoredivas.net. Plus, there's a giveaway too.