Stichting Kinderkampen Havelte

Leidingteam

 Wij stellen graag even de leiding van de kinderkampen aan je voor:

 

 

Jeroen

Hallo kampvriendjes en vriendinnetjes

Over nog geen 4 maanden staat zomerkamp editie 2017 op punt van beginnen. Dit jaar gaan we met zn allen naar het o zo gezellige Diever! Ik ga net als de afgelopen 5 jaar weer een week lang in allerlei potjes en pannetjes lopen roeren om uiteindelijk weer wat lekkers voor jullie op tafel te kunnen zetten! Misschien nog een paar kleine aanpassingen maar dan is de menukaart ook echt af!!! Ik heb er zin in! Jij ook? Misschien zien we elkaar in Diever!

Tot dan!

Een groet vanuit de keuken,  Kokkie

 

Inge

nge

Hallo lieve kinderen! (en ouders die dit lezen)

Dit is alweer het vijfde jaar voor mij dat ik meega als leidster op kamp. Omdat niet iedereen zal weten wie ik ben zal ik me even voorstellen.
Ik ben Inge Geul, 22 jaar en ik woon in Havelte. Jullie kunnen mij kennen van de AH waar ik werk.
Waarom ik het al vier jaar uithoud met de andere begeleiding en al die kinderen? Ja, er zijn mensen die ons voor gek verklaren, maar het is onwijs gezellig en leuk om dit te doen! Ik hoop ook dat we er voor jullie weer een geweldige en onvergetelijke week kunnen maken!

Groetjes,
Inge

 Andy

Hallo Allemaal,
Ik ben Andy van Herwijnen en ga dit jaar voor het eerst mee als leiding. Ben 25 jaar oud en woon al 24 jaar in Havelte. Vele zullen mij herkennen van de voetbal of van de vorige bijbaantjes bij de Albert Heijn en Keurslager. Ik ben Militair en werkzaam op het mooie Texel. Zelf ben ik vroeger ook elk jaar mee geweest op zomerkamp waar ik elk naar uit keek. Toen de vraag kwam of ik niet mee wou als leidingteam dit jaar hoefde ik niet lang te twijfelen. Ik heb er ontzettend zin in om er een groot feest van te maken in Meppen. Zie jullie allemaal snel!

 

Brigit

Even voorstellen:
Ik ben Brigit Wuffen, voor kinderen van zomerkamp beter bekend als Bri. Milan, Kyano en Xavi van Kampen mogen me mama noemen.
Mijn dagen besteed ik aan mijn werk als wijkverpleegkundige, yoga en  actievere sporten, doen waar ik zin in heb en aan kinderen; die van mezelf en hun vriendjes, kinderen die de overblijf bezoeken en de kampkindjes die met zomerkamp meegaan. Een week lang leuke dingen doen! Naar Meppen dit jaar, ik ben er nog niet eerder geweest en dat is best bijzonder.... Op de site ziet het er top uit, dat belooft veel goeds. Ik heb er nu al zin in!

 

 
Laura

Laura.jpg - 50.07 kb

Hallo ouders en kampkinderen!!

Mijn naam is Laura Heinhuis, ben 22 jaar (tijdens het kamp alweer 23) en woon in Havelte. Toen ik nog naar de basisschool ging ben ik meerdere keren op kamp mee geweest en vond dit altijd super. Nu ga ik voor het 5de jaar mee als leiding en ik zou er graag samen met jullie weer een toffe kampweek van maken!!

Groetjes Laura
 

William

 

Hallo ik ben William Koning en woon op de Kielakker in Havelte. In het dagelijks leven ben ik militair en werk op de Johannes Post Kazerne. Ik ga nu voor de 5e keer mee op kamp, nu voor het eerst zonder dat mijn kinderen Bart en Anne meegaan. Ik heb er zin in om er weer een mooie kampweek van te maken. En we kunnen weer een week lang beginnen met een dansje.

 

 

Sandra.

Hoi allemaal,

 

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Mijn naam is Sandra en ik ga dit jaar voor de 2e keer mee in het leidingteam. Vorig jaar zijn we naar Diever geweest en ik vond het in 1 woord geweldig! Maar ja, ik had ook de leukste kinderen in mijn groepje… Het leukst om te doen vond ik zeskamp, moordspel, stil ontbijt etc., etc., etc.: veel te veel om op te noemen! Dit jaar bedenken we natuurlijk weer andere spelletjes dus het blijft een verrassing wat voor programma we hebben.

Waarom je mee moet op zomerkamp? We gaan een hele week alleen maar plezier maken: daarom!

 

 

Marnix

Hey Hoi, Mijn naam is Marnix van de Belt, 18 jaar en ik woon in het mooie Havelte. Dit jaar ga ik voor de eerste keer mee op kamp. Heb er zeker weten veel zin in en zal zeggen; Kom maar op! Ik hoop dat we samen een prachtige week gaan beleven die niemand gaat vergeten!

Tot dan!

 

 

Tessa