Stichting Kinderkampen Havelte

Leidingteam

Wij stellen graag even de leiding van de kinderkampen aan je voor:

 

Jeroen

Hallo kampvrienden en vriendinnen,

Mijn naam is Jeroen en ga tijdens de kampweek voor jullie al het eten regelen! Van t ontbijt tot avondeten…Ik ga voor de 10e x mee als kok en na dit jaar stop ik ermee. Ik sta samen met Marnix in de keuken en die neemt t stokje van mij over na dit jaar! Ik heb er al enorm veel zin in en kan niet wachten jullie allemaal te ontmoeten in Diever! Tot over een paar maanden????????

 

 

Inge

Hallo lieve kinderen! (en ouders die dit lezen)

Dit is alweer het 7e jaar voor mij dat ik meega als leidster op kamp. Omdat niet iedereen zal weten wie ik ben zal ik me even voorstellen.

Ik ben Inge Geul, 27 jaar en ik woon in Havelte. In mijn vrije tijd ben ik soms te vinden op de survivalbaan en daarnaast vind ik het leuk om andere plekken te zien. 

Ik werk bij Pluskinderopvang in Nijeveen. Hier heb ik met alle verschillende leeftijden t/m 12 jaar te maken.

Het zomerkamp vind ik ieder jaar weer super om te doen! Ik hoop ook dat we er voor jullie weer een geweldige en onvergetelijke week kunnen maken. Ik hoop jullie allemaal te zien!

Groetjes,

Inge

 

 

Brigit

Ik ben Brigit Wuffen, voor kinderen van zomerkamp beter bekend als Bri. Wonend in Havelte, moeder van 3 mooie jongens (16, bijna 14 en 10½) en baas van Boef????.

Mijn dagen besteed ik aan mijn werk als wijkverpleegkundige, yoga en in de omgeving van Havelte met Boef wandelen. Met tussenpoosjes ben ik al vanaf 2002 betrokken bij zomerkamp. Geen kamp is hetzelfde, elke keer weer super veel zin in elke keer weer super geslaagd????  Na 2 jaren thuis zitten door een niet nader te noemen virus is de motivatie groter dan ooit er voor alle deelnemers een top week van te maken????

 

 

Laura

Laura.jpg - 50.07 kb

Hallo ouders en kampkinderen!

Mijn naam is Laura Heinhuis, ben 26 jaar (tijdens het kamp alweer 27) en woon in Zwolle. Toen ik nog naar de basisschool ging ben ik meerdere keren op kamp mee geweest en vond dit altijd super leuk. Nu ga ik voor het 8ste jaar mee als leiding en ik zou er graag samen met jullie weer een toffe kampweek van maken!!

Tot dan! Groetjes Laura

 

 

William

Hallo,

Ik ben William Koning, ben 53jr en woon op de Kielakker in Havelte samen met Tamara en mijn 2 kinderen Bart en Anne. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Defensie. De eerste jaren was ik betrokken bij de stichting als groepsleider, maar de laatste jaren als voorzitter. Tijdens de kampweek doe ik samen met Jeroen alle logistieke taken en draag ik zorg voor de coördinatie. Dit jaar gaan we naar Lhee en na 2 jaar geen zomerkamp te hebben gehad gaan we er weer een onvergetelijke kampweek van maken!

Groet William

 

 

Sandra.

Hoi allemaal, we hebben er weer zin in! Eindelijk weer op kamp: een week lang alleen maar leuke, gezellig dingen doen: wie wil dat nou niet! Dus meld je allemaal aan, dan gaan we er een dolle boel van maken ????  Oja, mijn naam is Sandra Schrotenboer, het wordt voor mij de 4e keer dat ik als leiding mee ga. In het dagelijks leven ben ik wijkverpleegkundige.

 

 

Marnix

Hey Hoi, Mijn naam is Marnix van de Belt, ik ben inmiddels 23 jaar oud en ik woon in het prachtige Havelte! Dit jaar ga ik voor de vijfde keer mee als leiding en heb er super veel zin in! We gaan er een actieve week van maken met veel gezelligheid!

Tot dan!

 

 

Bas

Hoi!

Ik ben Bas van Dijk en ik ben 26 jaar. Ik woon in Havelte. Dit jaar ga ik voor de 5e keer mee als leiding op kamp.Ik mag graag aan mijn lichaam werken dus ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast voetbal ik ook.We gaan er weer een hele, gezellige week van maken. Tot snel in Havelte!

Groetjes Bas

 

 

Ashley

Hé hoi hallo,

Ik ben Ashley van Bree, ik ben 27 jaar en woon in Steenwijk. Ik ga dit jaar voor de derde keer mee op zomerkamp. De afgelopen twee jaar vond ik het super leuk om leiding te zijn, dus de keuze om nog een keer mee te gaan was zo gemaakt!

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd en nu ben ik juf!

 Ik heb er weel heel veel zin in en hoop jullie allemaal snel te zien!

Dag doeg doei,

Ashley

 

 

 Judith

Hallo lieve kampgangers!

Mijn naam is Judith Gorte en ik ben 22 jaar oud en woon in Wapserveen. Hier staat ook mijn paard en dit doe ik graag in mijn vrije tijd. Dit is mijn 1e jaar dat ik meega als leiding en ik heb er super veel zin in! Ik heb mijn diploma onderwijsassistent gehaald en werk nu in de kinderopvang. Hebben jullie er net zoveel zin in als ik? Tot dan!

 

 Karmen

 

Hoi kampvriendjes

Mijn naam is Karmen Beenen-Touwen

Ik ben 34 lentes jong en woon in Havelte. De meeste van jullie zullen mij kennen als de moeder van Luca, Daniël en Jarna.

Na 2 jaar voorbereiding (mede door Corona) wordt dit mijn eerste jaar dat ik mee ga als leiding en heb er mega veel zin in.

Ik ging vroeger zelf ook mee als kind.

Als jongste van het gezin, kon ik niet wachten totdat ik eindelijk mee mocht op zomerkamp.

De jaren waren fantastisch, ik heb er heel veel vriendjes en vriendinnetjes aan over gehouden, ook uit de andere dorpen.

Ik hoop dat jullie net zo veel plezier zullen beleven als dat ik vroeger had.

Zelf ging ik ook elk jaar mee met het kamp, omdat ik dit zo leuk vond ga ik nu mee als leiding.

 

 

Allard

Hallo allemaal! Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Allard van der Molen en ik woon sinds 2017 in Havelte. In 2021 ben ik lid geworden van dit fantastische team met enthousiaste groepsentertainers, daarnaast mag ik mijzelf penningmeester van de stichting noemen. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met klussen in en om het huis en hou ik van gezellige mensen om mij heen. Een aantal keer per jaar trek ik de lange latten uit de kast om de pistes van Duitsland en Oostenrijk onveilig te maken. Ik kijk er erg naar uit jullie allemaal te zien tijdens het leukste kamp van Havelte waarin we veel spelletjes kunnen doen en gekkigheid uit kunnen halen.

 

 

 Melle

Hallo!

Mijn naam is Melle Huisman. Ik ben 19 jaar en ik woon in Uffelte. Mijn hobby’s zijn voetbal en naar de sportschool. Dit wordt mijn eerste jaar als leider tijdens het zomerkamp. Ik heb er veel zin om eindelijk na 2 jaar op kamp te gaan en we gaan er een leuke week van maken!

Groetjes Melle 

 

 

 

Hallo allemaal,

 

Even kennismaken mijn naam is Tijs ter Horst 24 jaar oud en kom uit Havelte. Dit wordt het eerste jaar dat ik met jullie mee ga op kamp! In het dagelijks leven sta ik voor de klas in het middelbaar onderwijs. Maar ik ben begonnen op basisscholen hier in de regio als onderwijs assistent. Buiten mijn werk ben ik veel te vinden op de voetbalvelden als speler en jeugdtrainer. Misschien heb jij mij wel zien lopen? Ik kijk er enorm naar uit om met jullie een leuke en gezellige kampweek te maken! 

 Tot snel! Tijs 

 


 Hallo!

Mijn naam is Anne Koning. Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Havelte. Dit is het eerste jaar dat ik mee ga als leiding. Toen ik nog op de basisschool zat ben ik zelf ook altijd mee geweest op kamp en vond dit super leuk! Ik zit nu in het 2e jaar van de opleiding manager/ondernemer horeca. En in mijn vrije tijd veel te vinden op het terras, in de sportschool en op het hockeyveld. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot snel!

Contact

Voor meer informatie over Stichting Kinderkampen Havelte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..                              

Volg ons

   Planning a weekend birthday trip? Get all the details and tips on how to plan one from www.drugstoredivas.net. Plus, there's a giveaway too.

© Stichting Kinderkampen Havelte